Piironki oma mallisto

Koristerengas kulta

Hinta: 8,50
Määrä: kpl
Yksinkertainen rengas juuttinarulla. 

Koristerenkaan koristelu ohje
by Johanna Pauliina Design

1. Leikkaa kukat jo valmiiksi sopivan pituisiksi, jolloin kranssia on helpompi työstää – mitä rennomman ja boheemimman kranssista haluat, sitä pidempiä tulee varsien olla. Voit toki yhdistää myös lyhyempiä ja pidempiä kukkia. (Jos haluat koristella kranssia käyttämilläni sipulikukilla, niin ne säilyvät parhaiten ulkona ja pitävät ajoittaisesta sumuttamisesta.) 2.Katkaise juuttinarusta tai rautalangasta sopivan pituinen pätkä (esim. 40 cm) ja sido se kranssipohjaan tiukasti solmulla. Narua jatketaan työn edetessä uuteen narun pätkään solmulla tai toki voit pitää myös koko lankarullan kädessäsi, jos näin haluat.

3.Oikea kätinen työstää kranssia ns. vastapäivään, eli pidät kranssipohjaa vasemmassa kädessäsi ja lisäät kukkia sekä kierrät narua oikealla kädellä. (Lanka on helpointa kiertää aina kranssipohjan yli oikealta vasemmalle.)

4. Asettele kukkia sekä oksia limittäin ja lomittain pohjaan siten, että edellisen oksan lehdet ja kukat peittävät jo kiinnittämäsi narun pätkän alleen. Toki juuttinaru on aika kaunista itsessäänkin, jolloin ei niin haittaa, vaikka se jäisi vähän näkyviin – makuasia.

5. Jatka kukkien asettelua vaikka ns. puolikaaren muotoon, eli n. 2/3 osaa kranssipohjasta. Päättele naru tiukalla tuplasolmulla. 
 

Materiaali:

metalli

Koko: halk. 30cm